The energy drink effect

7 september 2011

De vakantie zit er weer op. Nieuwe energie is weer opgedaan en we kunnen er weer tegenaan! Om dat ik niet continu mijn fotocamera mee wil sjouwen, heb ik veel foto’s gemaakt met mijn telefoon. Helemaal van deze tijd natuurlijk. Programma’s als instagram, hipstamatic en picplz zorgen voor met een hip retro filtertje al gauw voor leuke resultaten voor op het web.

Tuurlijk, met een telefooncamera ben je niet zo flexibel als met een spiegelreflex camera met 3 of meer lenzen. Je hebt maar 1 brandpuntsafstand, en daar moet je het mee doen. Wat het wel met je kan doen, is je creativiteit voeden. Kijken en nadenken over hoe je iets goed op de foto kan zetten met deze “beperkingen” en zoomen met je voeten. Heerlijk…

(Tijdens het maken van deze foto’s zijn geen 3 jarige jongentjes met een energiedrank gevoerd!)