Vernieuwde website live

8 maart 2011

Jasper Leenarts Photography

De nieuwe website is live. Met dank aan Tanja de Bie. Het vorige ontwerp is aangepast en gebruiksvriendelijker gemaakt zodat het updaten soepeler gaat.

Op de website staat mijn “Portfolio” opgedeeld in 3 secties. Action, Life en People. De namen zeggen het eigenlijk al. Action bevat de actionshots, adrenaline, actie, spanning. Life herbergt lifestyle en landscape foto’s, waarbij het gevoel en de sfeer de overhand heeft. People gaat over mensen, foto’s gevangen met zowel natuurlijk licht als flitslicht, ongedwongen en geposeerd. Er is een overeenkomst, de mens staat centraal.

Mijn “Blog” heeft ook een plek op deze website gevonden. Ik heb de keuze gemaakt om weer schoon te begin met mijn blog. ¬†Uiteraard mag een “Contact” pagina niet ontbreken en vind je een klein stukje over mijzelf op de pagina “About“.

Voor de bezoekers welke de Nederlandse taal niet machtig zijn, is de pagina “English“.

Als jullie nog vragen hebben, een prijsopgaaf willen hebben voor een foto-opdracht of gewoon over fotografie willen praten, neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Jasper Leenarts